Cura Leuven

phouthalack

Dr. Narongsack

Dr. Narongsack is de hoofdarts van de praktijk Huisartsen CURA

hij richtte deze praktijk op in het jaar 2002 en werkt vanaf 2018 samen met een collega HAIO in dezelfde praktijk.

De HAIO is een huisarts in opleiding en is afgestudeerd in de geneeskunde met een diploma arts. Gedurende drie jaar wisselen deze artsen stages bij verschillende praktijken en in het ziekenhuis af, om zich te specialiseren in de huisartsengeneeskunde.
De HAIO werkt op dezelfde manier als de hoofdarts, met dezelfde tarieven en zij beheren beiden dezelfde dossiers, zodat de continuïteit van uw zorg verzekerd is.

De HAIO staat onder supervisie van Dr. Narongsack, dus in geval van twijfel, zeldzame ziekten of aandoeningen, kan de HAIO overleggen met Dr. Narongsack.

Dr. Griniouk

HAIO

DR. Griniouk

Een HAIO is een verrijking voor onze huisartsenpraktijk. Niet alleen kan u sneller geholpen worden, ook blijft de praktijkopleider, in dit geval Dr. Narongsack, door bijkomende opleidingen vanuit het expertisecentrum van de KULeuven, extra op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen in de huisartsengeneeskunde en kunnen wij u zo als praktijk de beste zorg garanderen.

nele veldeman

TELE-SECRETARIAAT

Nele Veldeman

Indien u een niet-dringende vraag heeft voor één van de artsen, noteert het secretariaat uw vraag en contact-gegevens en zal een arts u gedurende de dag terug contacteren om dit te bespreken. Belt u met dringende medische vragen, dan zal het secretariaat u doorverbinden met één van de artsen.


Van maandag tot en met woensdag, wordt u op het secretariaat telefonisch geholpen door de echtgenote van Dr. Narongsack.
Op donderdag- en vrijdagvoormiddag werken wij met een extern tele-secretariaat.